Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζαριά

Αρχική » Oneiro » ζαριά

Ονειροκρίτης ζαριά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζαριά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η νεκροφόρα στα όνειρα, θεωρείται παραδόξως, σύμβολο επιτυχιών και υλικού πλούτου.

    Αν δε τη νεκροφόρα τη σέρνουν άλογα και δεν είναι αυτοκίνητο όχημα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές και θα αγγίζουν τα όρια του θριάμβου.

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Το να κολακεύετε κάποιον στο όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι είστε άνθρωπος ευέλικτος και καπάτσος.
    Αν όμως δείτε ότι σας κολακεύουν μία σειρά από πράγματα που θα συμβούν στην ζωή σας θα σας κάνουν να πέσετε στα μάτια κάποιων αγαπημένων προσώπων.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορευματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν παλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

Εγγραφή στο RSS - ζαριά