Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

wedding ring

Αρχική » Tags » wedding ring

Ονειροκρίτης wedding ring - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : wedding ring

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Η αμμωνία σ' ένα όνειρο σηματοδοτεί την δυσαρέσκεια για συμπεριφορά οικογενειακού φίλου ή κοντινού μας προσώπου.

    Αυτό το όνειρο ακολουθούν συνήθως φιλονικίες και διακοπή σχέσεων χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

Εγγραφή στο RSS - wedding ring