Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τυπογράφος

Αρχική » Oneiro » τυπογράφος

Ονειροκρίτης τυπογράφος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τυπογράφος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

τυπογραφείο

Το τυπογραφείο στα όνειρα έχει μια σχετικά αρνητική ερμηνεία όπως και οι εφημερίδες.
Έτσι αν στο όνειρο σας εργαζόσαστε σε τυπογραφείο, οι κόποι σας επαγγελματικά δεν θα ανταμειφθούν όπως ελπίζατε και τα σχέδια που κάνετε αυτή την περίοδο δεν θα καρποφορήσουν τα αναμενόμενα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

  • Αν δείτε ότι σας καταδικάζουν τότε το όνειρο σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για ένα ξαφνικό αλλά και σοβαρό ατύχημα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραβρεθήκατε σε αγρυπνία, σημαίνει ότι θα θυσιάσετε κάτι αξιόλογο για ευτελή πράγματα.

Εγγραφή στο RSS - τυπογράφος