Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κατασκευές

Αρχική » Tags » κατασκευές

Ονειροκρίτης κατασκευές - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κατασκευές

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

επιδιόρθωση - μαστορέματα

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι επιδιορθώνετε διάφορα πράγματα στην δουλειά σας ή στον χώρο του σπιτιού σας τότε να περιμένετε ανταμοιβή και καρποφορία των πράξεών σας.
Αν όμως επιδιορθώνετε κάτι άγνωστο σε άγνωστο περιβάλλον τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι

Σχετικά όνειρα

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

    Επίσης το όνειρο αυτό ίσως υποδεικνύει, προσωπικούς φόβους, άγχος και υποψίες που έχετε και γενικά ανήκει στην κατηγορία με τους συνηθισμένους - επαναλαμβανόμενους εφιάλτες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας αρχιερέας ή οποιοσδήποτε άλλος υψηλόβαθμος κληρικός, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

Εγγραφή στο RSS - κατασκευές