Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διαχείριση

Αρχική » Tags » διαχείριση

Ονειροκρίτης διαχείριση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διαχείριση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εργοστάσιο

Ονειροκρίτης εργοστάσιο

Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα εργοστάσιο εγκαταλελειμμένο και άδειο αυτό σημαίνει ότι είναι αργά για να διορθώσετε κάποια λάθη που κάνατε, και δεν χρειάζεται να απασχολείστε - βασανίζεστε για αυτά.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

  • Η μύτη συνήθως συμβολίζει επιτυχία και κέρδη.

    Εάν δείτε μία μύτη καλλίγραμμη και ωραία τότε να περιμένετε οικονομικά κέρδη.

    Η μεγάλη μύτη στα όνειρα συμβαδίζει με τις λαϊκές δοξασίες που παραδέχονται τη συσχέτιση της με καλές ερωτικές επιδόσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

    Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.

  • Αν δείτε ότι είστε νεκροθάφτης, θα συμβούν γεγονότα που θα αναστατώσουν όλους τους τομείς της ζωής σας: να περιμένετε ζημιές στα οικονομικά, τραύματα στα οικονομικά και συμφορές στα οικογενειακά σας.

  • Τα ρεβίθια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας αποτελούν έναν κακό οιωνό.
    Ποιο συγκεκριμένα εάν δούμε ότι τρώμε τα ρεβίθια, τότε το όνειρό μας αυτό προμηνύει οικογενειακά προβλήματα, προστριβές και δυσκολίες.

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

Εγγραφή στο RSS - διαχείριση