Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μετριοφροσύνη

Αρχική » Tags » μετριοφροσύνη

Ονειροκρίτης μετριοφροσύνη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μετριοφροσύνη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ευθυμία - χαρά

Είναι όπως και πολλά άλλα λήμματα στον ονειροκρίτη το αντίθετο.
Εάν δείτε ότι είστε σε απόλυτη ευθυμία και περνάτε τέλεια τότε να περιμένετε αναταραχές και πιθανές καταστάσεις που θα σας προβληματίσουν μακροπρόθεσμα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Το πορτοκάλι είναι πολύ καλό ονειρικό σύμβολο.
    Όπως και τα περισσότερα καρποφόρα δέντρα, έτσι και η πορτοκαλιά σημαίνει επιτυχίες και χαρές εάν είναι ανθισμένη,υγιής ή γεμάτη καρπούς και αποτυχίες και στεναχώριες εάν είναι σε κακή κατάσταση ,χωρίς καρπούς ή άρρωστη.

  • Το ότι βλέπουμε όνειρο και έχουμε την αίσθηση άσχημης μυρωδιάς, είναι απλά μία προειδοποίηση για το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους.

  • Η απαλή και ευχάριστη μυρωδιά του θυμαριού προμηνύει καλά νέα σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτήν την εποχή.

    Εάν μυρίζετε θυμάρι, θα πάρετε καλές ειδήσεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

    Τα πάντα θα έρθουν όπως τα θέλετε, ειδικά αν κόβετε και μυρίζετε θυμάρι.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ένα κλαρίνο που δεν χρησιμοποιείτε, το όνειρό σας είναι άνευ σημασίας.
    Αν δείτε ότι κάποιος παίζει κλαρίνο θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μεγάλες οικονομικές επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - μετριοφροσύνη