Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζάλη

Αρχική » Tags » ζάλη

Ονειροκρίτης ζάλη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζάλη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ζαλάδα - ζάλη - ζαλισμένος - ζαλισμένη

Ονειροκρίτης ζαλάδα - ζάλη - ζαλισμένος - ζαλισμένη

Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παθαίνετε ίλιγγο, σημαίνει ότι φοβάστε να μην αποκαλυφθεί ότι κάτι που κατέχετε, το κατέχετε χωρίς να το αξίζετε πραγματικά.
    Ο ίλιγγος συμβολίζει τον φόβο μας για την πτώση από μεγάλο ύψος.

  • Τα ακριβά κτήρια και καταστήματα και οι ακριβές κατασκευές στο όνειρο σημαίνουν ότι είστε αλαζόνα, αχόρταγος και δεν σταματάτε αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε.
    Αν δείτε ότι εσείς έχετε κατάστημα, τότε θα περάσετε σύντομα δύσκολες ώρες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ασβέστη σε οποιαδήποτε μορφή, είναι οπωσδήποτε προάγγελος δυσάρεστων μηνυμάτων.

    Όντας καυστικό και ανθυγιεινό υλικό θα αποκαλύψει καυτές ειδήσεις για πολύ αγαπημένα και κοντινά πρόσωπα, τα οποία σύντομα θα σας προδώσουν.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας αρχιερέας ή οποιοσδήποτε άλλος υψηλόβαθμος κληρικός, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας κρότο ξερό και δυνατό, να περιμένετε ξαφνικές λαχτάρες και συμφορές, που μπορεί να φτάσουν ως τον θάνατο πολύ δικού σας ανθρώπου.

    Αν ακούσετε κρότους όπλων ή κροτάλισμα πολυβόλου, να περιμένετε έριδες και διχόνοια μέσα στην οικογένεια.

Εγγραφή στο RSS - ζάλη