Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ομάδα

Αρχική » Tags » ομάδα

Ονειροκρίτης ομάδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ομάδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι φοράτε βέρα, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση σοβαρά. Αν δεν έχετε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε.

    Αν δείτε να πέφτει η βέρα κάτω, τότε πρέπει να αποδεσμευτείτε από τα δυσάρεστα άτομα πού σας περικλείουν.\

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
    Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

Εγγραφή στο RSS - ομάδα