Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ομαδικό

Αρχική » Tags » ομαδικό

Ονειροκρίτης ομαδικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ομαδικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε μια ομιλία μπροστά σε κοινό, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας επιπόλαιος και αυτάρεσκος.
    Αν παρακολουθείτε την ομιλία κάποιου άλλου, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκκλησία για να μεταλάβετε, τότε τα νέα για σας είναι ευχάριστα.

    Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με παλιές κακές φήμες που σας είχαν αποδώσει άδικα ή παλιές πλεκτάνες που είχαν στήσει εις βάρος σας.

  • Στην περίπτωση που στον ονειρικό σας κόσμο βρεθείτε σε μέρος με πολλές ψάθες, θα πρέπει να προετοιμάζεστε καθώς μέρες φτώχειας σας περιμένουν.

  • Οδοντογλυφίδα, το άκομψο αλλά χρήσιμο αυτό ξυλάκι θεωρείται από τον ονειροκρίτη ένα πολύ καλό όνειρο.

Εγγραφή στο RSS - ομαδικό