Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζώνη

Αρχική » Tags » ζώνη

Ονειροκρίτης ζώνη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζώνη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ζώνη

Ονειροκρίτης ζώνη

Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά.

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

    Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Η αυτοκτονία στα όνειρα υποδηλώνει συνήθως διαταραχή του νευρικού συστήματος και του συνειδησιακού πεδίου.

    Αν στο όνειρο σας κάνατε απόπειρα αυτοκτονίας, τότε προσέξετε μήπως η κακή ψυχολογική σας κατάσταση σάς οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σπασμωδικές αποφάσεις.

Εγγραφή στο RSS - ζώνη