Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

προσπαθώ

Αρχική » Oneiro » προσπαθώ

Ονειροκρίτης προσπαθώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : προσπαθώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ομίχλη

Η ομίχλη στην πραγματική ζωή αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που περιορίζει όμως την ορατότητα και κάνει το δρόμο μας πιο δύσκολο.
Έτσι και στα όνειρα η ομίχλη προαναγγέλλει μια περίοδο δυσκολιών και αγωνιών, την οποία όμως θα ξεπεράσετε με μεγάλες προσπάθειες και πολύ κόπο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο είστε διερμηνέας - μεταφραστής, πρόκειται να διανύσετε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.
    Θα χάσετε την εμπιστοσύνη που είχατε από κάποιους ανθρώπους και θα έχετε αποτυχίες, σε επαγγελματικό τομέα και γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο.

  • Το πιθάρι το συναντάμε στη μυθολογία, σε λαϊκούς θρύλους και δοξασίες, καθώς και σε ανατολίτικα παραμύθια.
    Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας πιθάρι γεμάτο, θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα διόλου κοινά και θα γευθείτε στη ζωή σας ευτυχία σπάνια.

  • Αν ονειρευτείτε γίδες να περιφέρονται σ' ένα αγρόκτημα, είναι σημάδι καλού καιρού και πλούσιας σοδειάς.

    Αν τις δείτε διαφορετικά, σημαίνει προσεκτικές συναλλαγές και αύξηση της περιουσίας σας.

  • Όπως και το ξύλο, έτσι και ο ξυλουργός στο όνειρο μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε και με την κατάστασή μας στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

  • Το ξερό νησί στο όνειρό μας είναι ένα όνειρο που δεν απέχει καθόλου από την ερμηνεία του ξερότοπου, δηλαδή αποτελεί έναν κακό οιωνό με αποτυχίες και στεναχώρια, μόνο που πιο συγκεκριμένα το όνειρο αυτό προμηνύει συνήθως πολύ και βαθιά μοναξιά.

Εγγραφή στο RSS - προσπαθώ