Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζύγι

Αρχική » Tags » ζύγι

Ονειροκρίτης ζύγι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζύγι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ζυγαριά - ζύγισμα - ζύγι

Η ζυγαριά και το ζύγισμα στα όνειρα αποτελεί την αλληγορία της θείας δίκης.
Έτσι η ζυγαριά όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας είναι ένα σύμβολο δικαιοσύνης και αντιπροσωπεύει : είτε την ανάγκη μας για ισορροπία είτε τον φόβο μας μην κριθούμε ανεπαρκείς.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βρεθείτε, στο όνειρο σας, σε χώρο δημόσιων λουτρών ως λουόμενος, να περιμένετε βάσανα και κίνδυνο κλονισμού της ψυχικής σας ισορροπίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Τα λουλούδια είναι σύμβολο αβρών συναισθημάτων

    Όταν προσφέρουν ή προσφέρετε εσείς λουλούδια υγιή , σημαίνουν αισθήματα ευγενικά, αμοιβαία και ισχυρά και ερωτική ζωή χωρίς κλυδωνισμούς.

    Αν όμως σας προσφέρουν λουλούδια με αγκάθια, σημαίνει κολακεία χωρίς αισθηματικό βάθος.

  • Το άφθονο σταρένιο αλεύρι στα όνειρα μας, υπαινίσσεται χαρακτήρα υλιστικό και φιλήδονο που κινδυνεύει να χάσει κάθε επαφή με τις ανώτερες σφαίρες της ύπαρξης, στην πυρετώδη προσπάθεια του να συσσωρεύει εφήμερα, υλικά αγαθά.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

    Στην περίπτωση που τα φύκια είναι πολύ ξερά και ειδικά αν μυρίζουν κιόλας, τότε το όνειρο προμηνύει αρρώστια.

Εγγραφή στο RSS - ζύγι