Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θάβω

Αρχική » Tags » θάβω

Ονειροκρίτης θάβω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θάβω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε μια ωραία ζακέτα και καμαρώνετε που την φοράτε ένας γάμος είναι πολύ πιθανός.

    Αν η ζακέτα που φοράτε σας είναι στενάχωρη ή έχει φθορά είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν στην ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γραφομηχανή σημαίνει ότι προσπαθείτε και κάνετε υπολογισμούς για κάποιο ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Η καρποφορία στα δέντρα είναι θετικό σύμβολο.

    Το ίδιο λοιπόν ισχύει και στην περίπτωση της μανταρινιάς.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσπαθούσατε να επικοινωνήσετε με βουβό πρόσωπο, είναι προμήνυμα ασυνήθιστων περιστατικών στη ζωή σας, που θα συντελέσουν στην άνοδο σας.

Εγγραφή στο RSS - θάβω