Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θαύμα

Αρχική » Tags » θαύμα

Ονειροκρίτης θαύμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θαύμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Παναγία

Ονειροκρίτης Παναγία

Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

Σε αυτή την περίπτωση το όνειρό σας δεν μπορεί να ερμηνευτεί προφητικά.

θαύμα

Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποιο θαύμα να γίνεται ή ότι εσείς κάνετε θαύματα, σημαίνει πως θα ξαφνιαστείτε από τις άσχημες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα.
Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας αγαπούν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όνειρο, κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων τότε το όνειρο συνήθως δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά εκδηλώνει την εφορία της εποχής.

    Σε περίπτωση που το δείτε εκτός εποχής τότε το όνειρο έχει την ακόλουθη ερμηνεία :

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

  • Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα αυτιά σας έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ωραία και καλοσχηματισμένα, θα έχετε πρόοδο στις εργασίες σας και θα απολαύσετε υλική ευημερία.

  • Αν δείτε πόρτα διάπλατα ανοιχτή, θα έχετε πλούτο και επιτυχίες.

    Αν είναι κλειστή η πόρτα στο όνειρο,να περιμένετε εμπόδια και δυσκολίες.

    Πόρτα κατεστραμμένη και γκρεμισμένη σημαίνει διαταραχές στην οικογενειακή σας ζωή.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

Εγγραφή στο RSS - θαύμα