Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ίδρυμα

Αρχική » Tags » ίδρυμα

Ονειροκρίτης ίδρυμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ίδρυμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άσυλο - ίδρυμα

Ονειροκρίτης άσυλο - ίδρυμα

Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες τελικά θα ξεπεραστούν.

Αν δείτε σε όνειρο σας άσυλο, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που δε θα μπορέσετε να τις κερδίσετε παρά μόνο με μεγάλο διανοητικά αγώνα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθήκατε σε κοινό, παρακολουθώντας διάλεξη, θα ακούσετε ευχάριστα νέα.
    Αν δίνατε εσείς διάλεξη, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε κοινωνικά λόγω της επιπολαιότητας σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αξιωματικός και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, αν όμως δεν είστε τότε σημαίνει ότι ο έμφυτος ναρκισσισμός θα βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

  • Αν βρεθείτε, στο όνειρο σας, σε χώρο δημόσιων λουτρών ως λουόμενος, να περιμένετε βάσανα και κίνδυνο κλονισμού της ψυχικής σας ισορροπίας.

  • Αν στο όνειρό σας εστιάσετε με οποιονδήποτε τρόπο στον ιδιαίτερο ήχο του σήμαντρου, δεν θα πρέπει να φοβάστε, καθώς δεν είναι κάτι απειλητικό.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

Εγγραφή στο RSS - ίδρυμα