Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πυρηνική ενέργεια

Αρχική » Oneiro » πυρηνική ενέργεια

Ονειροκρίτης πυρηνική ενέργεια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πυρηνική ενέργεια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πυρηνικά - πυρηνικό ατύχημα

Ονειροκρίτης πυρηνικά - πυρηνικό ατύχημα

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει ήδη προσλάβει, σε μερικούς τομείς, εφιαλτικές διαστάσεις.

Έτσι, γεγονότα που μόλις πριν λίγα χρόνια ανήκαν στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας αντιμετωπίζονται πλέον ως απολύτως πιθανά και «φυσιολογικά».

Σχετικά όνειρα

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

  • Τα καρύδια θεωρούνται σημάδι ευμάρειας και πυγμής, και αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό.

    Αν στον ύπνο σας δείτε ότι τρώτε καρύδια (που έχουν το κέλυφος και τα σπάτε) πάλι η ευτυχία σας εξαρτάται απ' τον αν τα καρύδια περιέχουν πλούσιο και νόστιμο καρπό ή αν είναι άδεια ή σάπια.

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο, ή απαρτίζετε το πλήθος κάποιας συγκέντρωσης και βρίσκεστε σε δρόμο ή πλατεία, σας περιμένει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Όταν μιλάμε για σπάργανα στον ονειρικό μας κόσμο, αναφερόμαστε κυριολεκτικά στις υφασμάτινες ταινίες που κάλυπταν παλιά τα μωρά.

Εγγραφή στο RSS - πυρηνική ενέργεια