Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελικό

Αρχική » Oneiro » αγγελικό

Ονειροκρίτης αγγελικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παράδεισος

Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

Σχετικά όνειρα

  • Το μαύρο χρώμα συνδέεται με θλίψη και στενοχώρια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

    Αν δείτε σε όνειρο λέπια ψαριού, θα σας έρθουν ξαφνικές χαρές και ανέλπιστα κέρδη.Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

  • Ανεξάρτητα με την κατάσταση που βιώνετε στο συγκεκριμένο όνειρο έχει γίνει πια σαφές στου αιώνες ερμηνείας των ονείρων, πως η εμφάνιση και μόνο συγγενικών σας προσώπων δεν αποτελούν καλό οιωνό.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Σε καμία περίπτωση αυτό το έξυπνο και πολύ φιλικό θηλαστικό δεν θα μπορούσε να συμβολίζει κάτι με αρνητική σημασία.

    Το δελφίνι είναι προάγγελος του καλού και του ωραίου, της οικογενειακής γαλήνης καθώς και της αισθηματικής επιτυχίας.

    Θα έχετε μία ήρεμη και εξασφαλισμένη ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αγγελικό