Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παραθύρι

Αρχική » Tags » παραθύρι

Ονειροκρίτης παραθύρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παραθύρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παραπέτασμα - παραπετάσματα

Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

παράθυρο

Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Τα ρεβίθια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας αποτελούν έναν κακό οιωνό.
    Ποιο συγκεκριμένα εάν δούμε ότι τρώμε τα ρεβίθια, τότε το όνειρό μας αυτό προμηνύει οικογενειακά προβλήματα, προστριβές και δυσκολίες.

  • Εάν στο όνειρο μετράτε κέρματα, θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Αν χάσατε κέρματα στο όνειρο και αυτό σας ενόχλησε, σημαίνει ότι είστε πρέπει να μειώσετε τις σπατάλες και να αρχίσετε την αποταμίευση.

  • Η κοπέλα που εμφανίζετε στο όνειρό μας είναι ένα σημάδι ερωτισμού.
    Αν η κοπέλα που εμφανίζετε έχει κακή όψη και αίσθηση όμως, το όνειρο αποτελεί έναν οιωνό κακό, καθώς θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστα νέα από ένα δικό σας άτομο.

  • Το γνωστό κηπευτικό που άλλους δροσίζει και άλλους.... πικραίνει.

    Το αγγούρι σε γενικές γραμμές,στα όνειρα, θεωρείται προμήνυμα πίκρας.

    Αν είστε εσείς αυτός που το προσφέρει στον άλλον, τότε εσείς θα σταθείτε και η αιτία της λύπης του.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

Εγγραφή στο RSS - παραθύρι