Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παντζούρι

Αρχική » Tags » παντζούρι

Ονειροκρίτης παντζούρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παντζούρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παραπέτασμα - παραπετάσματα

Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

παράθυρο

Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Σχετικά όνειρα

  • Άλλο ένα όνειρο συνηθισμένο σε ανθρώπους που έχουν αλλοτριωθεί.
    Οι καιροί μας βέβαια καθιστούν ένα τέτοιο όνειρο αρκετά σύνηθες.
    Αν δείτε ότι πουλάτε ή αγοράζετε κάτι με πίστωση, σημαίνει πως ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου κυρίαρχη αξία είναι το χρήμα, η απάτη και η ψευτιά.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δεμάτια με σανό συγκεντρωμένα κάπου, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν άνθιση και προκοπή.

    Αν δείτε σανό βρεγμένο, θα σας απειλήσουν σοβαροί κίνδυνοι.

    Τέλος, σανός που καίγεται, προοιωνίζει οικονομικές δυσκολίες και μεγάλες ζημιές.

  • Η λεοπάρδαλη συμβολίζει επίθεση εναντίον μας και αρνητικές καταστάσεις.

    Εάν δείτε στο όνειρο λεοπάρδαλη να τρέχει, να τρώει ανέμελη τότε να περιμένετε επιθέσεις από άτομα που θεωρείτε ικανά και έξυπνα άρα και επικίνδυνα για εσάς.

  • Παραδοσιακά οι Έλληνες ερμηνεύουν το χιόνι ως κακό οιωνό στα όνειρα. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους υπόλοιπους παράγοντες του ονείρου.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - παντζούρι