Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τιμητικό

Αρχική » Oneiro » τιμητικό

Ονειροκρίτης τιμητικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τιμητικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παράσημο

Αν δείτε στον ύπνο σας τελετή παρασημοφορίας, ανεξάρτητα από το αν το τιμώμενο πρόσωπο είστε εσείς ή κάποιος άλλος, σύντομα θα διατρέξετε τον κίνδυνο να γελοιοποιηθείτε μπροστά στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μαζεύετε ή τρώτε όστρακα μεγάλα και φρέσκα, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν τα όστρακα είναι κούφια, χωρίς φαΐ και νεκρά, θα γευθείτε πίκρες και απογοητεύσεις.

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν ανεβαίνετε σε βουνό ή σε σκαλιά, σε όνειρο, θα έχετε αναγνωρισιμότητα και κοινωνική καταξίωση.

    Αν κάποιος σας βοηθάει κατά την ανάβαση, θα συναντήσετε κάποια ισχυρή φυσιογνωμία που θα σας προστατέψει από καταστάσεις.

  • Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

    Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

Εγγραφή στο RSS - τιμητικό