Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πατριός

Αρχική » Tags » πατριός

Ονειροκρίτης πατριός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πατριός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πατέρας

Ονειροκρίτης πατέρας

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

  • Αν δείτε στοίβες από άχυρα μέσα στο σπίτι ή στην αυλή σας, θα έχετε μεγάλα κέρδη.
    Αν δείτε ότι έχετε μια αποθήκη γεμάτη άχυρα, σημαίνει πλούτο.
    Απογοήτευση θα πάρετε αν δείτε σωρούς από άχυρα που καίγονται.
    Αν κοιμάστε πάνω σε άχυρα, να περιμένετε χειρότερες μέρες.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Η εξάρθρωση είναι ένα ατυχές όνειρο που προοιωνίζει πάντα κακοτοπιές.
    Δεν παίζει ρόλο το τι ακριβώς συμβαίνει ή τα περιβάλλοντα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ονείρου καθώς από την στιγμή που το κύριο σύμβολο προς ερμηνεία η εξάρθρωση κάποιου μέλους σας το όνειρο έχει αρνητική σημασία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Εγγραφή στο RSS - πατριός