Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δάκρυ

Αρχική » Tags » δάκρυ

Ονειροκρίτης δάκρυ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δάκρυ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Το πιθάρι το συναντάμε στη μυθολογία, σε λαϊκούς θρύλους και δοξασίες, καθώς και σε ανατολίτικα παραμύθια.
    Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας πιθάρι γεμάτο, θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα διόλου κοινά και θα γευθείτε στη ζωή σας ευτυχία σπάνια.

  • Το μονοπάτι συμβολίζει τις επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε στη ζωή μας.

    Εάν λοιπόν δείτε ότι το μονοπάτι στο οποίο βαδίζετε είναι σκοτεινό, στενό, δύσβατο και γεμάτο άσχημα συναισθήματα τότε κάποιες επιλογές σας θα σας οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις.

  • Ο ισθμός στα όνειρα αντιπροσωπεύει την νοητή δίοδο - διέξοδο σε θέματα τα οποία μας προβληματίζουν.

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

Εγγραφή στο RSS - δάκρυ