Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

οσφραίνομαι

Αρχική » Tags » οσφραίνομαι

Ονειροκρίτης οσφραίνομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : οσφραίνομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

όσφρηση

Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

Σχετικά όνειρα

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορευματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν παλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

    Εάν δείτε λοιπόν ότι συναναστρέφεστε ναυτικό ή ότι εσείς είστε ναυτικός, τότε να προσέξετε γιατί πιθανό κάποια θέματα που σας απασχολούν να ανακατωθούν και να δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

Εγγραφή στο RSS - οσφραίνομαι