Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φλόκος

Αρχική » Oneiro » φλόκος

Ονειροκρίτης φλόκος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φλόκος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πανί - πανιά

Αν ονειρευτείτε ποσότητα πανιών σε τόπια, σύντομα θα κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει.
Αν δείτε πανιά κομμένα σαν κουρέλια, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε κάτι σημαντικό που είχατε προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σχετικά όνειρα

  • Το μοναστήρι συμβολίζει φυγή ή ανάγκη για αλλαγή.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας ένα μοναστήρι τότε πιθανό να συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο πίνετε σαμπάνια, μην περιμένετε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας χωρίς να κοπιάσετε και χωρίς να περιορίσετε τη σπάταλη ζωή που κάνετε.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Το μουγκρητό προμηνύει άσχημα γεγονότα για την περίοδο που θα εμφανιστεί στα όνειρά μας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ακούτε μουγκρητό ανθρώπου, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εσείς ή κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να αρρωστήσει βαριά.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

Εγγραφή στο RSS - φλόκος