Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξελόγιασμα

Αρχική » Tags » ξελόγιασμα

Ονειροκρίτης ξελόγιασμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξελόγιασμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξελογιάζω - ξελόγιασμα

Ονειροκρίτης ξελογιάζω - ξελόγιασμα

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε στραγάλια, σημαίνει πως, άνθρωποι που παριστάνουν τους φίλους σας, σας κακολογούν και σας επιβουλεύονται.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν στραγάλια, θα μπλέξετε σε κουτσομπολιά και αντιδικίες.

  • Αστραπή μακρινή και ξεκάθαρη σημαίνει ευχάριστη είδηση.

  • Πολλές φορές τα όνειρα που βλέπουμε αντανακλούν την προσωπική μας ζωή.

    Οι αντανακλάσεις αυτές μπορεί να έχουν διάφορες μορφές που εκδηλώνονται.

    Μία από αυτές είναι το ζευγάρι, ή ανδρόγυνο στον ύπνο μας.

  • Μερικές φορές στα όνειρα βλέπουμε ότι κολυμπάμε στο βυθό ή πετάμε από την ανάγκη μας για ελευθερία και διαφυγή από τα προβλήματα.

  • Αν βλέπετε συχνά στα όνειρα σας ότι κατοικείτε σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως είστε άτομο που «μεγαλοπιάνεται».

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

Εγγραφή στο RSS - ξελόγιασμα