Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περούκα

Αρχική » Tags » περούκα

Ονειροκρίτης περούκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περούκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Αν στο όνειρό σας συνοδεύετε ή συνοδεύεστε από κάποιο κοντινό και αγαπημένο σας πρόσωπο και πηγαίνετε σε κάποιο χορό ή κάποια κοινωνική εκδήλωση γενικότερα, τότε τα πράγματα βαίνουν πολύ θετικά για εσάς.
    Σύντομα θα δείτε τα θέλω σας να επιτυγχάνονται ένα ένα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας οδοστρωτήρα που εργάζεται «πήγαινε-έλα», στρώνοντας δρόμο, είστε άνθρωπος τυχερός και προνομιούχος: όλα σας έρχονται δεξιά και το μέλλον κρύβει για σας μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

  • Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

    Εάν όμως δείτε ότι κόβετε και τρώτε μούρα, να περιμένετε πίκρες και στενοχώριες που θα σας ταρακουνήσουν.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ξαφνικά γεράσατε , να περιμένετε πολύ γρήγορη και τεράστια εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας .
    Αν το πρόσωπό σας είναι πιο νεανικό από όσο στην πραγματικότητα , τότε θα πληρώσετε ακριβά την επιπολαιότητα και η ανεμελιά σας.

Εγγραφή στο RSS - περούκα