Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αφιλόξενος

Αρχική » Tags » αφιλόξενος

Ονειροκρίτης αφιλόξενος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αφιλόξενος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξερότοπος

Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

Σχετικά όνειρα

  • Αίθουσα πλούσια και μεγάλη με διάκοσμο εντυπωσιακό, σημαίνει επιτυχίες και κύρος. Αν είσαστε μονάχος/η μέσα σ' αυτήν, σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι φίλοι σας αποχαιρετούν τότε το όνειρό σας σημαίνει την πλήρη παραίτηση σας από σημαντικά ζητήματα.

    Αν δείτε όμως ότι εσείς αποχαιρετάτε κάποιον δικό σας τότε θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εργάτης - εργάτρια κάπου τότε να περιμένετε μια φιλία ενός πολύτιμου ανθρώπου.

    Εάν δείτε εργάτες γενικότερα να δουλεύουν σε ένα έργο αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας.

  • Εάν το ποτήρι ήταν γεμάτο στο όνειρο, θα έχετε συναισθηματική πληρότητα και οικογενειακή ευτυχία.

    Αν είναι άδειο το ποτήρι, θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους ώστε να αντιμετωπίσετε την ρουτίνα και τα αρνητικά που την συνοδεύουν.

    Αν σπάσει το ποτήρι, ελοχεύει κίνδυνος για αρρώστια.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε μία κατάσταση απώλειας αισθήσεων ή πολύ θολής σκέψης, το όνειρο δεν είναι καλό.
    Θα πρέπει να προσέξετε καθώς σύντομα θα λάβετε κακά μαντάτα.
    Συνήθως έρχονται από το στενό οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Εγγραφή στο RSS - αφιλόξενος