Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

στοίβα

Αρχική » Oneiro » στοίβα

Ονειροκρίτης στοίβα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : στοίβα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξύλα - καυσόξυλα

Ονειροκρίτης ξύλα - καυσόξυλα

Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Η ερμηνεία της σιγανής βροχής στον δικό μας κόσμο είναι διαφορετική από της βροχής και της καταιγίδας.
    Το ψιχάλισμα ή η εστίαση σε ψιχάλες στο όνειρό μας, προμηνύει ερωτικές ανακατατάξεις και αλλαγές χωρίς όμως να μας λέει αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

Εγγραφή στο RSS - στοίβα