Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξυπόλητος

Αρχική » Tags » ξυπόλητος

Ονειροκρίτης ξυπόλητος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξυπόλητος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξυπόλητος

Ονειροκρίτης ξυπόλητος

Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

Σχετικά όνειρα

  • Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

  • Αν στο όνειρό σας συνοδεύετε ή συνοδεύεστε από κάποιο κοντινό και αγαπημένο σας πρόσωπο και πηγαίνετε σε κάποιο χορό ή κάποια κοινωνική εκδήλωση γενικότερα, τότε τα πράγματα βαίνουν πολύ θετικά για εσάς.
    Σύντομα θα δείτε τα θέλω σας να επιτυγχάνονται ένα ένα.

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Η άβυσσος είναι το μεγάλο κενό.
    Η πτώση σε μια άβυσσο προοιωνίζει ζημιά ή καταστροφή. Αν στο όνειρο σας παραμένετε απλοί θεατές, κάτι ξαφνικό και συνταρακτικό θα σας συμβεί.
    Αν δείτε οτι κοιτάζετε σε μια άβυσσο θα έχετε φιλονικίες.

  • Η αεροβασία και η πτήση στα όνειρα συμβολίζουν μια άμετρη φιλοδοξία, που δεν συμβαδίζει με τις πραγματικές δυνατότητες μας.

    Η ανώμαλη προσγείωση (απότομη πτώση στο κενό) που παρατηρείται πολλές φορές σ' αυτού του είδους τα όνειρα, το επιβεβαιώνει.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

Εγγραφή στο RSS - ξυπόλητος