Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παραγωγός

Αρχική » Tags » παραγωγός

Ονειροκρίτης παραγωγός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παραγωγός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φρούτα - οπωρικά

Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

  • Η ντουλάπα ως σύμβολο εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστεί στο όνειρο.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

Εγγραφή στο RSS - παραγωγός