Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πυροτέχνημα

Αρχική » Oneiro » πυροτέχνημα

Ονειροκρίτης πυροτέχνημα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πυροτέχνημα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Ονειροκρίτης πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Συνήθως το άγχος της καθημερινότητας παρουσιάζεται και στα όνειρα με διάφορους τρόπους.
    Εάν λοιπόν βιώνετε έντονο άγχος λόγω οικονομικών οφειλών είναι πολύ πιθανό να δείτε λογαριασμούς στον ύπνο σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

    Θάλασσα ήρεμη και γαλάζια, σημαίνει τακτοποιημένη και αμέριμνη ζωή.

    Θάλασσα θολή και κυματώδης, προοιωνίζει ζωή με περιπέτειες, στερήσεις και δυστυχίες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε να παρελαύνει πυροβολικό, είτε να βρίσκεται σε θέση μάχης, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές αποτυχίες και δυσκολίες.

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

Εγγραφή στο RSS - πυροτέχνημα