Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ραβδί

Αρχική » Oneiro » ραβδί

Ονειροκρίτης ραβδί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ραβδί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο, ή απαρτίζετε το πλήθος κάποιας συγκέντρωσης και βρίσκεστε σε δρόμο ή πλατεία, σας περιμένει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

  • Τα κουκιά στα όνειρα προαναγγέλλουν πάντοτε το κακό.
    Αν δείτε ότι τρώτε κουκιά, σας περιμένουν κακοτυχίες κι αρρώστιες.
    Αν τα μαγειρεύετε, θα πέσετε θύμα σκευωρίας.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - ραβδί