Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ευημερώ

Αρχική » Tags » ευημερώ

Ονειροκρίτης ευημερώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ευημερώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ρέγκα

Αν και όχι όλα τα ψαρικά, ωστόσο αρκετά από αυτά αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας.
Η ρέγκα επίσης ανήκει σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία με τα όνειρα που θεωρούνται από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη ως προάγγελοι καλών νέων.

Σχετικά όνειρα

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Η κωπηλασία όπως και τα κουπιά συμβολίζουν την προσπάθεια και τον κόπο μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι κωπηλατείτε τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα ανταμειφθούν και θα νιώσετε ικανοποίηση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ποτίζετε τον κήπο σας, λουλούδια ή φυτά, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

    Αν δείτε ότι ποτίζετε χωράφι, σας περιμένει οικονομική ευμάρεια.

  • Οι παλαιότεροι ερμηνευτές ονείρων ήθελαν τη λιποθυμία να προοιωνίζει απολαύσεις ηδονών στο μέλλον.

    Σήμερα, όμως, είμαστε πεπεισμένοι ότι, αν δείτε στον ύπνο σας πως λιποθυμάτε ή κατέχεστε από λιποθυμικές τάσεις, θα πρέπει να περιμένετε να σας πλήξει κάποιο ξαφνικό κακό.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Τα κεραμίδια στα όνειρα συμβολίζουν τις εύθραυστες, επιφανειακές “φιλίες” και συναναστροφές που συχνά πυκνά υποκινούνται από το συμφέρον.
    Αν δείτε λοιπόν κεραμίδια τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει ότι έχετε γνώσης αυτών και ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.

Εγγραφή στο RSS - ευημερώ