Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σούβλα

Αρχική » Oneiro » σούβλα

Ονειροκρίτης σούβλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σούβλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
    επιχειρήσεις τους.

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε τον εαυτό σας μετέωρο, τότε η εικόνα αυτή συμβολίζει την αναποφασιστικότητά σας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε να αιωρείστε πάνω από το έδαφος, πιθανό να χάσετε την εμπειρία μίας σημαντικής ερωτικής σχέσης λόγω αυτής της αναποφασιστικότητας σας.

  • Όταν μιλάμε για σπάργανα στον ονειρικό μας κόσμο, αναφερόμαστε κυριολεκτικά στις υφασμάτινες ταινίες που κάλυπταν παλιά τα μωρά.

  • Η άρπα στα όνειρα συμβολίζει την γαλήνη.

    Αν δείτε απλώς μια άρπα, σημαίνει πως θα διανύσετε μια περίοδο γαλήνης και ηρεμίας.

Εγγραφή στο RSS - σούβλα