Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

απόλαυση

Αρχική » Tags » απόλαυση

Ονειροκρίτης απόλαυση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : απόλαυση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

στρείδια

Αν έχετε ακούσει κάποιον να μιλάει πάνω στην ερμηνεία των ονείρων, είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει και για την ερμηνεία των στρειδιών, καθώς από πολύ παλιά έχουν μια συγκεκριμένη "πονηρή" φήμη.

στάχυα - στάχυ

Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Ο θυμός γενικά αποτελεί μια αρνητική έκφανση της ανθρώπινης φύσης και ή ερμηνεία του είναι σχετικά περίπλοκη.
    Δείτε το λήμμα θυμός, για την ακριβή ερμηνεία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

  • Στην περίπτωση που στον ονειρικό σας κόσμο βρεθείτε σε μέρος με πολλές ψάθες, θα πρέπει να προετοιμάζεστε καθώς μέρες φτώχειας σας περιμένουν.

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

Εγγραφή στο RSS - απόλαυση