Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ταβάνι

Αρχική » Oneiro » ταβάνι

Ονειροκρίτης ταβάνι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ταβάνι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία εφήβων στα όνειρα είναι εξαιρετικά καλός οιωνός καθώς αντιπροσωπεύει την νεότητα και την ζωντάνια της εφηβικής ηλικίας.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον έφηβο σε οποιαδήποτε κατάσταση οποιουδήποτε φύλου τότε να περιμένετε χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

    Αν δείτε δικό σας πορτρέτο, θεωρείται ότι θα μακροημερεύσετε και θα ευτυχήσετε.

    Πορτρέτο άγνωστου, σημαίνει προβλήματα που εύκολα θα διευθετηθούν.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

    Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

  • Η καμέλια είναι ένα υπέροχο θαμνώδες φυτό, το οποίο περιβάλλεται με γυαλιστερό βαθυπράσινο φύλλωμα, είναι ιθαγενές της Ιαπωνίας και της Κίνας.

  • Η λειτουργία συμβολίζει ηρεμία και θετικές εξελίξεις.

    Εάν δείτε λειτουργία μέσα στην εκκλησία χωρίς τον παπά όμως, να περιμένετε εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν και θα σας ανακουφίσουν.

    Το ίδιο ισχύει εάν ακούσετε λειτουργία εκτός της εκκλησίας.

  • Ο νάνος στα όνειρα συμβολίζει ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι μιλάτε και γενικώς συναναστρέφεστε νάνους τότε πιθανό άνθρωποι που θέλουν το κακό σας να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

Εγγραφή στο RSS - ταβάνι