Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

είσπραξη

Αρχική » Tags » είσπραξη

Ονειροκρίτης είσπραξη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : είσπραξη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ταμείο

Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

    Θάλασσα ήρεμη και γαλάζια, σημαίνει τακτοποιημένη και αμέριμνη ζωή.

    Θάλασσα θολή και κυματώδης, προοιωνίζει ζωή με περιπέτειες, στερήσεις και δυστυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

  • Γενικά οι ηρωικές πράξεις στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη, αποτελούν εκδηλώσεις άκρατης εγωπάθειας και γενικότερα αθεράπευτου εγωισμού.

  • Το να βλέπετε τον εαυτό σας στο όνειρό σας σαν ξενοδόχο (αν δεν είστε στην πραγματική σας ζωή), είναι ένα λαμπρό σημάδι πως σύντομα θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνθιση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

Εγγραφή στο RSS - είσπραξη