Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δανείζομαι

Αρχική » Tags » δανείζομαι

Ονειροκρίτης δανείζομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δανείζομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

τόκος - τοκίζω

Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε γραμματόσημα, σημαίνει πως έχετε καλό σύστημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων σας και πως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.

  • Η νίκη στα όνειρα συμβολίζει ακριβώς το αντίθετο.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι έχετε πάρει μέρος σε έναν αγώνα ή συγκρούεστε με άλλο άτομο, να περιμένετε εκείνη την περίοδο πιθανούς μπελάδες και τσακωμούς με άλλα άτομα που δεν θα σας βγουν σε καλό και θα σας ζημιώσουν.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμαστε στα ρηχά νερά που μπορεί να συναντήσουμε όταν βρισκόμαστε, είτε σε λίμνες, είτε σε ποτάμια, είτε σε θάλασσες, ή γενικά οπουδήποτε υπάρχουν νερά.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως σύντομα θα αντιμετωπίσετε εκνευριστικές καταστάσεις και κακοτοπιές.

  • Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμβολικά, το φως ταυτίζεται με το πνεύμα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας πυγολαμπίδες να λαμπυρίζουν μες στη νύχτα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που διαπνέεται από ανώτερα ιδανικά, αλλά καθηλωμένος από την αισχρή πραγματικότητα που τον περιβάλλει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

Εγγραφή στο RSS - δανείζομαι