Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τρώγω

Αρχική » Oneiro » τρώγω

Ονειροκρίτης τρώγω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τρώγω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βάζετε κολόνια, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι ότι δεν είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρεθούν μπροστά σας.

    Είναι όμως και μια βοήθεια, γιατί σας εφιστά την προσοχή για να διορθώσετε τα λάθη σας.

  • Αν ονειρευτείτε ποσότητα πανιών σε τόπια, σύντομα θα κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει.
    Αν δείτε πανιά κομμένα σαν κουρέλια, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε κάτι σημαντικό που είχατε προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες μέρες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι οδηγείτε ένα οποιοδήποτε όχημα, να περιμένετε κάποιες πρόσκαιρες επιτυχίες και θριάμβους.
    Στο χέρι σας όμως θα είναι να εκμεταλλευθείτε και να αξιοποιήσετε τα ηθικά και υλικά κέρδη που θα αποκομίσετε κατά την περίοδο αυτή.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Η φρικιαστική αυτή ασθένεια που, στο παρελθόν, αποτελούσε εφιάλτη της ανθρωπότητας και σήμερα τείνει να εξαφανιστεί, επισκέπτεται ολοένα και σπανιότερα τα όνειρα των σύγχρονων ανθρώπων.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λεπρό ή λεπρούς, σύντομα θα κατακτήσετε την ευτυχία και την ποθητή γαλήνη.

Εγγραφή στο RSS - τρώγω