Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παράβαση

Αρχική » Tags » παράβαση

Ονειροκρίτης παράβαση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παράβαση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χωροφύλακας

Ονειροκρίτης χωροφύλακας

Το να δείτε χωροφύλακα στο όνειρό σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν αποτελεί καλό οιωνό.

Στην περίπτωση που δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χωροφύλακας, σύντομα θα πληρώσετε για κάποια κακή πράξη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παρακολουθείτε μια συναυλία που δίνεται από ορχήστρα, να περιμένετε να ξεσπάσουν επάνω σας κουτσομπολιά και κακολογίες.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Τα ρεβίθια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας αποτελούν έναν κακό οιωνό.
    Ποιο συγκεκριμένα εάν δούμε ότι τρώμε τα ρεβίθια, τότε το όνειρό μας αυτό προμηνύει οικογενειακά προβλήματα, προστριβές και δυσκολίες.

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους. Θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

Εγγραφή στο RSS - παράβαση