Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πετσέτα

Αρχική » Tags » πετσέτα

Ονειροκρίτης πετσέτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πετσέτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πετσέτα

Ονειροκρίτης πετσέτα

Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

  • Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

  • Τα όσπρια, για τους παλαιότερους ερμηνευτές των ονείρων, αποτελούσαν ασφαλείς οιωνούς ενδοοικογενειακών διενέξεων και έριδων.

  • Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

Εγγραφή στο RSS - πετσέτα