Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανέκδοτο

Αρχική » Tags » ανέκδοτο

Ονειροκρίτης ανέκδοτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανέκδοτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανέκδοτο - αστείο

Ονειροκρίτης ανέκδοτο - αστείο

Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

παλιάτσος

Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρευρίσκεστε σε εγκαίνια που τελούνται δημόσια και πανηγυρικά, τότε οι υποθέσεις σας, αισθηματικές και επαγγελματικές, θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουν αίσιο τέλος.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βοηθάτε κάποιους, τότε εσείς θα κάνετε κάποιες λάθος επιλογές και θα τους στεναχωρήσετε.

    Αν δείτε ότι σας βοηθάει κάποιος, προσέξτε γιατί αυτό το άτομο κοιτάζει να σας κάνει ζημιά στον επαγγελματικό σας τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
    Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

  • Αν δείτε σε όνειρο παπαρούνες σε χωράφι, θα έχετε ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

    Αν έχετε παπαρούνες σε βάζο, σημαίνει πως έχετε απομονωθεί από το περιβάλλον σας και ματαίως αναζητάτε στηρίγματα σε παλιές, περασμένες φιλίες.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

Εγγραφή στο RSS - ανέκδοτο