Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αισθητήριο

Αρχική » Tags » αισθητήριο

Ονειροκρίτης αισθητήριο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αισθητήριο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αισθήσεις - αίσθηση

Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε μία κατάσταση απώλειας αισθήσεων ή πολύ θολής σκέψης, το όνειρο δεν είναι καλό.
Θα πρέπει να προσέξετε καθώς σύντομα θα λάβετε κακά μαντάτα.
Συνήθως έρχονται από το στενό οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν έχετε ακούσει κάποιον να μιλάει πάνω στην ερμηνεία των ονείρων, είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει και για την ερμηνεία των στρειδιών, καθώς από πολύ παλιά έχουν μια συγκεκριμένη "πονηρή" φήμη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Αν δείτε ότι φοράτε καινούργιο καπέλο και καμαρώνετε για αυτό, να περιμένετε εύκολη κι ευχάριστη ζωή.

    Αν το καπέλο σας είναι παλιό και φθαρμένο, τότε αντιμετωπίζετε την περιφρόνηση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας με τρόπο, λανθασμένο και σπασμωδικό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Αν το βράδυ στον ύπνο σας δείτε ξάστερο νυχτερινό ουρανό,βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό σηματοδοτεί πως σύντομα τα βάσανά σας θα τελειώσουν. Ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες του παρελθόντος καθώς μπροστά σας ανοίγεται ένας δρόμος γεμάτο ευημερία και απολαύσεις.

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

Εγγραφή στο RSS - αισθητήριο