Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άλεσμα

Αρχική » Tags » άλεσμα

Ονειροκρίτης άλεσμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άλεσμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αλέθω - άλεσμα

Από τα πολύ παλιά χρόνια το άλεσμα με οποιονδήποτε τρόπο όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, αποτελεί έναν καλό οιωνό.
Σε μία μόνο σπάνια περίπτωση το άλεσμα προμηνύει δυσκολίες και αυτή είναι όταν δείτε ότι αλέθεται πιπέρι.

Σχετικά όνειρα

  • Κακός οιωνός το να δείτε στον ύπνο σας εξωτερικό.

  • Σημασία σε αυτό το όνειρο έχει για άλλη μια φορά αν είστε "πομπός ή δέκτης" του κηρύγματος.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

Εγγραφή στο RSS - άλεσμα