Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιθαγενείς

Αρχική » Tags » ιθαγενείς

Ονειροκρίτης ιθαγενείς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιθαγενείς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άγριος

Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

    Σε αυτή την περίπτωση το όνειρό σας δεν μπορεί να ερμηνευτεί προφητικά.

  • Το τηγάνι είναι σχετικά ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία τους είναι η εξής :

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χρησιμοποιείτε ένα τηγάνι για να τηγανίσετε, να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλες σας τις υποθέσεις.

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

    Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

Εγγραφή στο RSS - ιθαγενείς