Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διαγωγή

Αρχική » Tags » διαγωγή

Ονειροκρίτης διαγωγή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διαγωγή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άγριος

Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το λάθος συμβολίζει άγχος και αγωνία.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι κάνετε λάθος τότε πιθανό να βιώνετε μία περίοδο γεμάτη άγχος και το συναίσθημα αυτό αντικατοπτρίζεται και στο όνειρο.

  • Οι λουκουμάδες όπως και τα περισσότερα γλυκά, δεν προμηνύουν ευχάριστες καταστάσεις.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι τρώτε λουκουμάδες ή αγοράζετε, πιθανό κάποια άσχημα λόγια εις βάρος σας να σας στενοχωρήσουν ή απλά άσχημες ειδήσεις.

  • Η βροχή στα όνειρα προμηνύει δυσάρεστες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι μία ξαφνική και δυνατή μπόρα τότε πιθανό εκείνη την περίοδο η τύχη σας να αλλάξει προς το χειρότερο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
    Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

  • Ο λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει το χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχουμε εμείς οι ίδιοι ή το είδος των ανθρώπων που θα θέλαμε να είναι κοντά μας. Συμβολίζει δηλαδή ευθύτητα και τιμιότητα.

Εγγραφή στο RSS - διαγωγή