Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψευδαίσθηση

Αρχική » Tags » ψευδαίσθηση

Ονειροκρίτης ψευδαίσθηση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψευδαίσθηση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.
    Αν απλά κάθεστε σε σκιερό και δροσερό μέρος τότε το όνειρό σας προμηνύει πως θα πετύχετε σύντομα όλους τους στόχους που έχετε βάλει.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - ψευδαίσθηση