Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πληρότητα

Αρχική » Tags » πληρότητα

Ονειροκρίτης πληρότητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πληρότητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξαστεριά

Στην περίπτωση που εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμο ξάστερος ουρανός, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστα πράγματα καθώς το όνειρο σας αποτελεί ένα καλό σημάδι.
H ξαστεριά συμβολίζει το τέλος των βασάνων και των δυσκολιών.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ακούτε κεραυνούς να πέφτουν μακριά, τότε αυτό σημαίνει ότι σας συζητάνε και μάλιστα πικρόχολα.
    Αν δείτε να πέφτουν δίπλα σας, θα αναγκαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας ότι σκάβετε έναν τάφο, σύντομα θα κάνετε δική σας και ευτυχισμένη οικογένεια.

  • Αν δείτε αφρισμένη θάλασσα, σημαίνει ότι πήρατε αψήφιστα κάτι που είναι απείρως δυσκολότερο από όσο υπολογίσατε.
    Αν δείτε αφρούς σαπουνάδας, δυσάρεστα γεγονότα σας περιμένουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πεντακάθαρα τζάμια δωματίου που αφήνουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα και θριαμβικά, σύντομα θα συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους. Θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

Εγγραφή στο RSS - πληρότητα