Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κάνουλα

Αρχική » Tags » κάνουλα

Ονειροκρίτης κάνουλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κάνουλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χωνί

Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε με καλοσχεδιασμένα και ακριβά πιρούνια,τα νέα είναι ευχάριστα καθώς θα πρέπει να περιμένετε πλούσιες παροχές και απρόσκοπτο μέλλον.

  • Ο άμβωνας στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι και σημαίνει θλίψη και αναστάτωση.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε άμβωνα, προμηνύεται αρρώστια και ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εμπόριο.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Η καλύβα όπως και στην πραγματική ζωή δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από ένα φτωχικό, ας το πούμε, σπιτάκι.
    Η απελπισία, η φτώχεια και η μιζέρια είναι λοιπόν η σημασία της καλύβας αν την δείτε σε όνειρο.
    Δυστυχώς σας περιμένουν δύσκολες μέρες.

  • Αν είστε άντρας, η αμαζόνα στα όνειρα συμβολίζει μια όμορφη γυναίκα ή κάποια που επιθυμείτε, η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καλές προθέσεις και να σας πληγώσει ή να σας βλάψει.

    Αν είστε γυναίκα, τότε η αμαζόνα συμβολίζει μια αντίπαλο ή αντίζηλο σε ερωτικά ζητήματα.

Εγγραφή στο RSS - κάνουλα