Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξεμαλλιάζω

Αρχική » Tags » ξεμαλλιάζω

Ονειροκρίτης ξεμαλλιάζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξεμαλλιάζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξεμαλλιάζω - ξεμάλλιασμα τρίχες

Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Η νυχτερίδα ανέκαθεν αποτελούσε αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε νυχτερίδα να πετάει από πάνω σας ή κοντά σας τότε πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στον οικονομικό, ερωτικό τομέα αλλά και στην υγεία σας καθώς προοιωνίζει μία αρνητική περίοδο για εσάς.

  • Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο, ότι είστε αδύναμος χαρακτήρας, προσέχετε μην αποτύχετε σε καταστάσεις λόγω έλλειψης θάρρους.
    Αν η αίσθηση της αδυναμίας συνοδεύεται στο όνειρο και από δυσφορία, τότε οι αποτυχίες που προαναφέραμε θα είναι έντονες, αλλά προσωρινές.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον παππού σας και ο παππούς σας ζήσει το όνειρο δεν έχει καμία ιδιαίτερη ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - ξεμαλλιάζω